6721 Szeged, Lechner tér 14. 6701 Szeged, Pf: 539. +36 (62) 203 164 Nyitvatartás: H-P | 11:00 - 15:00

Hírek

Kreanod Kreanod

Egyedülálló portfóliós rendszert vezetett be a KreaNod, ezáltal az elsősorban design pályázatokat futtató portál lehetővé teszi, hogy hiteles statisztikák és referenciák alapján kereshessünk kreatív szakembereket.

Részletek
Szeptemberben a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban, immár ötödik éve indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket! Szeptemberben a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban, immár ötödik éve indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket!

Szeretnél Te is otthonosan mozogni az internet világában? Érdekel a weboldal programozás vagy a grafikai tervezés? Tanulj Te is Nálunk!

Részletek
Kedves debreceni hallgatók! Kedves debreceni hallgatók!

A Like-All Kft. logótervező háziversenyt hirdet!

Részletek
Már az ötödik tanfolyamnál tart az ingyenes informatikai képzés Kisteleken Már az ötödik tanfolyamnál tart az ingyenes informatikai képzés Kisteleken

A 2×35 órás, intenzív tanfolyam során a fő hangsúlyt a szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre, internethasználatra és a számítógéppel történő kommunikációra fektetik

Részletek
Májusban a csepeli Burattino Általános, Közép és Szakképző Iskolában indít a Like-All Kft.  számítástechnikai képzéseket! Májusban a csepeli Burattino Általános, Közép és Szakképző Iskolában indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket!

Tanulj Nálunk! Szeretnél Te is otthonosan mozogni az internet világában? Érdekel a weboldal programozás vagy a grafikai tervezés?

Részletek
Áprilisban indul a Like-All Kft. képzése Békéscsabán a Trefort Ágoston Gimnáziumban! Áprilisban indul a Like-All Kft. képzése Békéscsabán a Trefort Ágoston Gimnáziumban!

Jelentkezz a Like - All Kft. Tartalompublikálás az interneten ( E-001239/2015/D004 ) képzésére! Tanuld meg a képek feldolgozásának lehetőségeit, konvertálását, a képmanipulációt, grafikák létrehozását, testre szabását. Sajátítsd el a képek vágását, feliratok készítését, továbbá az animációs technikákat. Helyezz el figyelemfelkeltő és reprezentatív animációkat webes tartalmakban. Tanuld meg az internetes felületen a szöveges képi tartalmak megjelenítését!

Részletek
Március elején ismét indul a Like-All Kft. EU-s pályázatos képzése! Március elején ismét indul a Like-All Kft. EU-s pályázatos képzése!

Tanulja meg használni az internetet!
Tartsa a kapcsolatot távoli családtagjaival!
Tanuljon meg szöveget szerkeszteni!

A Like-All Kft. márciusban is elindítja A „Digitális szakadék csökkentése” GINOP-6.1.2-15-2015-00001 pályázatos képzéseit. A projekt keretében két különböző szintű digitális kompetenciafejlesztő képzésre (IKER 1-re, IKER 2-re) lehet jelentkezni.

Részletek
A pendrive-használat a céges adatvédelem leggyengébb pontja A pendrive-használat a céges adatvédelem leggyengébb pontja

A Kingston kutatása szerint a vállalatoknál még mindig alulértékelt kockázati tényezőknek számítanak az USB-k adatkezelési szempontból.

Részletek
Minden, amit az internetes vásárlásról tudnod kell Minden, amit az internetes vásárlásról tudnod kell

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában az e-kereskedelem áll idén, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Részletek
Tényleg ingyen letölthető Windows Movie Maker, de ha mellényúl, ráfizethet Tényleg ingyen letölthető Windows Movie Maker, de ha mellényúl, ráfizethet

A kiberbűnözők meglepően sikeresek a módosított, trójai Windows Movie Maker terjesztésében, amelynek célja, hogy pénzt csaljanak ki a figyelmetlen felhasználóktól. Az átverés terjedését a hamis oldalak keresőoptimalizálásával segítik a bűnözők, de a Microsoft 2017 januárjában visszavont ingyenes videószerkesztő szoftvere iránti folyamatos kereslet is könnyebbé teszi a kártevők terjesztését. Az ESET szakemberei összegyűjtötték az átveréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és hogy miként lehetünk biztonságban a kártevővel szemben.

Részletek
Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla

Sokan régóta várják már a többször beharangozott új Firefox-verziót, az 57-es számot viselő Quantumot, mely a böngésző 13. születésnapja után nem sokkal jelent meg. Joggal, hiszen komoly ígéretekkel szembesültünk, és a böngészőre rá is fért egy koncepcionális nagy frissítés. Tegnap óta már nemcsak a tesztelők számára elérhető az új változat, és meg kell mondjuk: kiváló lett. Ezt leginkább az jelzi, hogy nemcsak a kockák számára jelentek meg újítások, hanem az átlagfelhasználó is azonnal tapasztalhatja, hogy jobb, gyorsabb, ügyesebb, okosabb lett a böngészője.

Részletek
Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok! Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt

Részletek
Photo Station – Fotóalbum szolgáltatás otthonra Photo Station – Fotóalbum szolgáltatás otthonra

A NAS saját fotóalkalmazása igen hatékony a rendszerezésben és megosztásban, a saját tárhelyért pedig nem kell pluszban fizetni. A kezdeti lépéseket ismertetjük Synology NAS-on.

Részletek
Eltűnik az átugorhatatlan 30 másodperces YouTube reklám Eltűnik az átugorhatatlan 30 másodperces YouTube reklám

Nem annyira jövedelmező a YouTube-nak az eddigi hirdetéses modell, annak ellenére, hogy a felhasználók folyton reklámokkal találkoznak. Jövő évtől változtat a videós csatorna az eddigi rendszeren, vélhetően azért, mert tart a facebookos konkurenciaharctól.

Részletek
TESZT: Lenovo Ideapad Y910-17ISK - Mindent bele! TESZT: Lenovo Ideapad Y910-17ISK - Mindent bele!

Semmit sem spórolt ki legújabb csúcsnotebookjából a Lenovo, ami hozza az asztali PC-k teljesítményét, jól is néz ki és tartogat néhány kellemes - plusz egy nagyon kellemetlen - meglepetést.

Részletek