6721 Szeged, Lechner tér 14. 6701 Szeged, Pf: 539. +36 (70) 503 7946 Nyitvatartás: H-P | 11:00 - 15:00

LIVE Online Képzések

Táblázatkezelés Táblázatkezelés

Az online táblázatkezelő tanfolyam elvégzésével képes leszel az alapvető táblázatkezelési feladatok maximális szintű elvégzésére. A képzés során diagramok készítésével átfogó és egyszerűen átlátható statisztikákat, valamint eredménykimutatásokat készíthetünk.

Tudj meg többet!
Szövegszerkesztés Szövegszerkesztés

Az online szövegszerkesztő tanfolyam során elsajátíthatod a szövegszerkesztő szakszerű kezelését, hogy könnyedén és önállóan hozz létre különböző dokumentumokat. Az online képzés célja, hogy megtanulj karaktereket, bekezdéseket formázni, képeket, táblázatokat elhelyezni egy dokumentumban.

Tudj meg többet!
Photoshop Photoshop

Szeretnéd önállóan megvalósítani egyedi ötleteidet? Érdekel a marketing világa? Szívesen készítenél kreatív fotókat, szórólapokat, nyomdai és grafikai kiadványokat? Tanuld meg kezelni a legelterjedtebb grafikai program használatát gyakorlatcentrikus online óráinkon!

Tudj meg többet!
Videószerkesztés Videószerkesztés

Szeretnéd elsajátítani a filmvágás alapjait, a rövidfilmek szerkesztését, illetve a videóvágást? Érdekelnek a vágási módok, a montázs készítése? Szeretnéd megtanulni, hogyan hozz létre egy vágó projektet, a szerkesztés során milyen effekteket használhatsz, hogyan korrigálhatod a felvétel hibáit, hogyan adj hozzá zenét vagy készíts feliratokat?

Tudj meg többet!
Illustrator Illustrator

Érdekel a logókészítés szeretnél arculati elemeket, weboldalakat, vagy más kreatív grafikát készíteni: Az illustrator a legelterjedtebb vektorgrafikus rajzoló program, mellyel profi kreatív grafikát tudsz létrehozni!

Tudj meg többet!