6721 Szeged, Lechner tér 14. 6701 Szeged, Pf: 539. +36 (70) 503 7946 Nyitvatartás: H-P | 11:00 - 15:00

Hírek

Májusban a csepeli Burattino Általános, Közép és Szakképző Iskolában indít a Like-All Kft.  számítástechnikai képzéseket!
Májusban a csepeli Burattino Általános, Közép és Szakképző Iskolában indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket!

Tanulj Nálunk! Szeretnél Te is otthonosan mozogni az internet világában? Érdekel a weboldal programozás vagy a grafikai tervezés?


Tanuld meg a képek feldolgozásának lehetőségeit, konvertálását, a képmanipulációt, grafikák létrehozását, testre szabását. Sajátítsd el a képek vágását, feliratok készítését, továbbá az animációs technikákat. Helyezz el figyelemfelkeltő és reprezentatív animációkat webes tartalmakban. Tanuld meg az internetes felületen a szöveges képi tartalmak megjelenítését! Jelentkezz a Like - All Kft. Tartalompublikálás az interneten ( E-001239/2015/D004 ) képzésére!

Szívesen készítenél dizájnos grafikai képanyagokat, logókat, plakátokat vagy akár egy minőségi videót? Jelentkezz a Like-All Kft.  Multimédia fejlesztő és kiadvány szerkesztés képzésére!

Érdekel a weboldalkészítés és programozás? Szeretnél egy összetett dinamikus weboldalt vagy akár webáruházat készíteni? Jelentkezz a Like-All Kft. Szerver oldali alkalmazásfejlesztés, dinamikus és interaktív weboldalak, PHP képzésére!

Amennyiben érdekel a Like-All Kft. képzése, kattints ide